Звезда на Манчестър Сити уволни агента си


Звезда на Манчестър Сити уволни агента си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1337 0

Крилото на Манчестър Сити Лирой Сане е уволнил агента си. 23-годишният футболист е бил репрезентиран от агенцията на Дейвид Бекъм ‘DB Venture Limited’, но е решил да смени на ‘LIAN Sports’. Това е същата агенция, която представлява сънародника на Сане Жером Боатенг.

Лирой Сане няма нито един мач за Манчестър Сити във Висшата лига през този сезон, след като скъса коленни връзки малко преди началото на сезона. През лятото немският национал бе близо до трансфер в Байерн Мюнхен, но сделката не се осъществи. Въпреки това Сане неколкократно заяви, че иска да напусне „гражданите“ след края на сезона, като именно „баварския гранд“ е желаната му бъдеща дестинация. Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич е бил информиран за смяната на агента на играча на Сити, като именно бившият босненски футболист работи по привличането на Сане в Байерн.

Баварците имат нужда от нови крила след отказването на Ариен Робен и напускането на Франк Рибери в края на изминалия сезон. А ето кой тим съобщи, че ще води наставникът на Сане Пеп Гуардиола през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички