Звезда на Ливърпул разкри какво стои в основата на успехите на тима


Звезда на Ливърпул разкри какво стои в основата на успехите на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

6950 0

Крайният защитник на Ливърпул Анди Робъртсън бе категоричен, че в основата на успехите на клуба стои неимоверната работа по време на тренировки и високите изисквания на треньорите към всеки един играч в отбора. Всеки един в редиците на мърсисайдци няма право да се отпусне дори за миг, а именно това подготвя отбора за всеки един сблъсък.

"Стандартът е много висок и точно заради това се раздаваме във всеки мач, защото след всеки изминал ден ние изискваме повече от самите нас. Мениджърът и неговият екип налагат това. Не ни оставят да се отпуснем дори за миг в тренировките и това ни прави готови за всеки мач", заяви Робъртсън.

Левият защитник е сред най-работливите в тима на Юрген Клоп. Той признава, че се старае да спазва всички указания на немския специалист и именно това му е спечелило титулярното място на "Анфийлд". "В крайна сметка получих шанс да се докажа и ми трябваха един или два мача, за да събера самочувствие. От този момент насетне не съм поглеждал назад", споделя още шотландецът.

Междувременно Sky Sports представи идеалния състав на Висшата лига след изиграването на първите четири кръга, а в него попаднаха само двама футболисти на Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички