Златан Ибрахимович става "роб" в следващите 5 години


Златан Ибрахимович става "роб" в следващите 5 години
Снимка: Gulliver/GettyImages

2441 0

Агентът на Златан Ибрахимович - Мино Райола, направи много смела прогноза и заяви, че шведският таран може да играе поне още 5-6 години на високо футболно равнище. Освен това мениджърът показа и шеговитата си страна, заявявайки че Златан вече ще работи за него и той ще прибира заплатата му.

"Има толкова много в него. Мисля, че може да играе минимум още пет или шест години. Няма да му позволя да спре, защото сега трябва да поработи за мен", каза Райола и продължи в  духовит тон.

"Аз работих за него в продължение на няколко години. Сега е мой ред да получавам. Децата ми пораснаха и имам нужда от пари. Разбрахме се, че той ще работи само за мен през следващите пет години. Заплатата ще получавам аз, а той ще взима комисионна", пошегува се Райола.

Ибрахимович все още се възстановява от тежка контузия, получена през април тази година, но се очаква много скоро да се завърне на терена с екипа на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички