Златан Ибрахимович напуска Манчестър Юнайтед?


Златан Ибрахимович напуска Манчестър Юнайтед?
Снимка: Guliver/GettyImages

4858 0

В четвъртък излезе сензационна новина, че Златан Ибрахимович ще напусне Манчестър Юнайтед, за да премине в Наполи. Инфомрацията е базирана на думи на Мино Райола, който според някои медии е обяви пред CRC, че шведът ще премине там.

Това обаче е далеч от истината. Агентът на играча действително е дал интервю, но на въпрос дали можем да видим Златан с екипа на Наполи, той е отговорил следното: "При Златан никога нищо не се знае".

"Ибрахимович винаги е харесвал Неапол и страстта на наеселението там. Винаги съм казвал това открито, както и той, защото е израснал в семейство, близко до тяхната култура. Той знае какво означава любовта на неаполитанците и много добре ги разбира. Разбира тяхната страст. Президентът Де Лаурентис го харесва, а знаете, че при Златан нищо не се знае", каза Райола за Ибрахимович.

Агентът е популярен с честите си двусмислици, вдигайки акциите на своите играчи. Много по-близо до Наполи обаче е Марио Балотели, докато Златан по-скоро ще остане още един сезон на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички