Златан Ибрахимович може да се озове в Тотнъм


Златан Ибрахимович може да се озове в Тотнъм
Снимка: Getty Images

3127 0

Шведският нападател Златан Ибрахимович става свободен агент след края на сезона в МЛС. Няколко клуба вече се опитват да привлекат шведа в редиците си, като сега може да се появи нов изненадващ кандидат за неговия подпис. Според Джейсън Бърт от „Телеграф“ Жозе Моуриньо ще се опита да привлече Ибрахимович в новия си клуб Тотнъм.

Португаският мениджър вече бе треньор на Ибра в Интер и Манчестър Юнайтед, тъй че двамата се познават отлично и са в много добри отношения. 38-годишният швед изкара две години в ЛА Галакси и в последните седмици бе свързван със завръщане в Серия А. Агентът на нападателя Мино Райола преговаряше за трансфер в един от бившите отбори на Ибрахимович – Милан, но сега Северен Лондон може и да се окаже бъдещата му дестинация. Тотнъм са в търсене на нов нападател, след като Фернандо Йоренте напусна през лятото и се присъедини към Наполи. От своя страна, Ибрахимович продължава да бележи голове редовно, въпреки че е на 38 години и би бил добър заместник на Хари Кейн.

Тотнъм започнаха сезона много слабо и в момента се намират на 14-тата позиция в Премиър лийг, но изглежда, че това ще се промени с идването на Моуриньо. Допълнителна мотивация за идването на Ибрахимович в Тотнъм би бил фактът, че „шпорите“ са близо до класиране в осминафиналната фаза в Шампионската лига. Вижте какво каза Специалния за шансовете за титлата на Спърс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички