Златан Ибрахимович е бил цел на Юнайтед още по времето на Фъргюсън


Златан Ибрахимович е бил цел на Юнайтед още по времето на Фъргюсън
Снимка: Guliver/Getty Images

4575 0

Мениджърът на Хъл Сити Майк Фелан призна, че сър Алекс Фъргюсън е искал да привлече Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед още когато шотландецът бе начело на клуба.

Фелан, който беше дясна ръка на Фъргюсън в клуба, заяви това преди двубоя между Хъл и Юнайтед от третия кръг във Висшата лига.

"Златан бе в радара на сър Алекс много пъти. Но той винаги играеше за най-силните клубове и бе много трудно да го доведем във Висшата лига. Никой отбор не би се разделил  лесно с  толкова талантлив футболист като него", каза Фелан.

Ибрахимович на прага да подобри 91-годишен рекорд в Юнайтед

Мениджърът на Хъл добави, че Ибрахимович е футболистът, който най-много се доближава до излъчването на легендата на "червените дяволи" Ерик Кантона.

"Всеки футболен клуб се нуждае от катализатор като него, защото той може да прави разликата между единия и другия отбор. Освен това Златан е достатъчно уверен в себе си и знае какво умее.

При Ерик беше по същия начин. Той беше точно такъв катализатор, който донесе високи очаквания сред феновете и шампионски дух в съблекалнята", каза още Фелан.

Ибрахимович взриви социалните мрежи с провокативен статус

Фелан се справя брилянтно начело на Хъл Сити до този момент. Въпреки многобройните контузии и липсата на селекция, тимът успя да се наложи над шампиона Лестър и ри гостуването на Суозни.

Сега за Фелан предстои специален сблъсък с любимият му Манчестър Юнайтед. Срещата между двата тима е в събота от 19:30 българско време

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички