Задуха вятърът на промяната в Манчестър Сити


Задуха вятърът на промяната в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1361 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола слага край на плавната трансформация на "гражданите" и започва с промените, които до голяма степен забави, опознавайки състава, с който разполагат на "Етихад".

"Познавам играчите си отлично, както и те мен. Искам да променя много неща след края на този сезон", категоричен беше Гуардиола, но загатна, че може да няма толкова много движение на трансферния пазар от негова страна.

"Разбира се, че ще направим промени, но не такива, за каквито се говори и пише, защото всеки един отбор се стреми да се развива, да прогресира и се нуждае от промени. Аз съм щастлив от работата си с тези момчета", добави мениджърът на Манчестър Сити.

Както е известно, първият сезон на Гуардиола не е сред най-успешните в кариерата му. "Гражданите" могат да останат без трофей, а освен това рано-рано отпаднаха от Шампионска лига. Очаква се през лятото испанецът да направи сериозна чистка и за второ поредно лято да привлече предимно млади и перспективни футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички