За Конте едно нещо е по-важно от рекордите


За Конте едно нещо е по-важно от рекордите
Снимка: Getty Images/Guliver

894 0

Титлата е по-важна от рекордите и именно върху нея са фокусирани всички футболисти на Челси, категоричен е мениджърът на лондончаните Антонио Конте, който изведе своя отбор до 12 поредни победи във Висшата лига с успеха с 3:0 срещу Борнемут.

Челси, за който отсъстваха Диего Коща и Нголо Канте, е само на два успеха от вечния рекорд на Арсенал от 14 поредни победи в шампионата.

"Предпочитам титлата пред този рекорд. Да, той е важен, но не е всичко за нас. За нас най-важното е просто да печелим мачовете си и да достигнем до крайната ни цел. Да спечелиш 12 мача и да останеш в клубната история също е достатъчно добро постижение, но ние не се задоволяваме само с това - искаме да продължим да печелим. След 12 поредни победи обаче, всеки наш съперник ще сменя формацията си за мачовете срещу нас. Това ми се случваше и в Италия, когато бях треньор на Ювентус. Трябва да бъдем готови за изненади", каза той.

"Целият отбор се представи много добре (в мача срещу Борнемут). Добре е да знам, че мога да разчитам на абсолютно всички в групата и е хубаво да знам, че можем да печелим победи при различни варианти в състава", добави мениджърът на англичаните./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички