Върджил ван Дайк коментира Ерлинг Холанд преди Ливърпул - Манчестър Сити: Той ми е създавал проблеми, аз също съм му създавал


Върджил ван Дайк коментира Ерлинг Холанд преди Ливърпул - Манчестър Сити: Той ми е създавал проблеми, аз също съм му създавал
Снимка: Getty Images

2144 0

Идната неделя, 10-и март, Ливърпул е домакин на Манчестър Сити в най-интересния мач от 28-ия кръг на английската Висша лига, който ще започне в 17:45 ч. (българско време) на "Анфийлд".

Един срещу друг ще се изправят първия и втория във временото класиране, а разликата е само точка в полза на мърсисайдци - 63:62!

"Очевидно, това ще бъде огромен двубой и за двата отбора, а аз нямам търпение да изляза срещу тима, който спечели требъл през миналата кампания", заяви Върджил ван Дайк в интервю пред "PA".

Ван Дайк за Холанд

Относно предстоящия си сблъсък на терена с Ерлинг Холанд защитникът обясни:

епизод от мач между Ливърпул и Манчестър Сити

"Винаги е добре да играеш срещу един от най-добрите и намиращи се в топ форма нападатели в света. Той вече се е доказал, а статистиката му говори сама за себе си. Очертава се труден следобед, но битката си е битка и я очаквам с нетърпение. В миналото той ми е създавал проблеми, аз също съм му създавал такива - във футбола е така".

ОЩЕ: Ерлинг Холанд пръска пари: Даде над 3 милиона евро за нова придобивка (СНИМКИ)

В същото време Ван Дайк настоя, че изходът от срещата едва ли ще реши битката за титлата:

"Пътят е дълъг. Да, не можем да отречем, че резултатът ще бъде много важен. Много очи ще бъдат вперени в нас. Нашата цел е да се опитаме да спечелим. Ще играем у дома и искаме да постигнем добър резултат. Това е всичко, нямаме за цел да правим някакви заявки".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Чудовищата" на Юрген Клоп: Ливърпул няма равен във Висшата лига в едно отношение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички