Всички се смеят на този отбор за мечтите му за титлата


Всички се смеят на този отбор за мечтите му за титлата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1745 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри, че основната цел пред клуба за този сезон е спечелването на титлата в Англия. През изминалия сезон „шпорите” бяха основен конкурент за първото място, но в крайна сметка останаха трети след Лестър и Арсенал.

„Нашата мечта е да спечелим Висшата лига. Това е най-важната надпревара за нас”, заяви Почетино, който през май удължи договора си с клуба до 2021 година. „Много съм щастлив тук – това е голям клуб, с много почитатели и е страхотно място, където можеш да постигнеш големи неща. Завършихме на трето място в шампионата през миналия сезон.

Последва едно тежко лято, заради неприятния начин, по който приключихме сезона. Показахме слабост в края и това бе нещото върху, което искахме да подобрим. Според мен сега сме по-добри от изминалата кампания и се намираме в добра позиция да постигнем силни резултати”, допълни още аржентинският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички