Вратарят на Евертън таи надежди да стане вратар №1 на Англия


Вратарят на Евертън таи надежди да стане вратар №1 на Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

2156 0

Вратарят на Евертън Джордан Пикфорд се надява да се пребори за титулярно място в националния отбор на Англия и да бъде избор №1 за Мондиала в Русия догодина.

Основният вратар на Англия Джо Харт в момента има сериозни проблеми и е закотвен на резервната скамейка на Уест Хям, а това без съмнение ще подбуди Гарет Саутгейт да мисли за рокада на този пост. 23-годишният Пикфорд се представя на добро ниво от началото на сезона, но успехите му оставаха в сянката на неубедителните резултати на "карамелите". Ситуацията се промени след идването на Сам Алърдайс на треньорския пост и Пикфорд се надява, че това няма да остане незабелязано от Саутгейт.

"Да, определено искам да стана първи избор. Иска ми се през март отново да получа шанс да играя за националния, чакат ни два тежки мача. Важно е да набера опит. Ако отида на Мондиала, това ще бъде най-доброто нещо, което някога се е случвало с мен, но за тази цел трябва да продължа да работя упорито. Ако не се получи, пак ще ги подкрепям, тъй като отборът е най-важен", каза Пикфорд, цитиран от The Telegraph. Той дебютира за Англия през ноември тази година в контролата с Германия на "Уембли" (0:0).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички