Война по оста Плейстейшън - Моуриньо: Жозе, няма паркирани автобуси при нас


Война по оста Плейстейшън - Моуриньо: Жозе, няма паркирани автобуси при нас
Снимка: Guliver/GettyImages

1354 0

Жозе Моуриньо даде любопитно интервю, в което сравни играта на Манчестър Юнайтед срещу Базел като от "Плейстейшън". Но той не каза това в добрия смисъл на думата, а вместо това не е останал доволен от видяното, въпреки победата с 3:0 на английския тим.

"Играхме "фентъзи футбол", все едно бяхме на Плейстейшън. Не ми хареса - копвания, трикчета. Играхме прекалено хазартно, а трябва да уважавеме всеки противни. Не зная дали в края няма да се брои головата разлика. Губехме топката често, не стояхме добре на позициите си. Имахме неприятности в наглед лесни ситуации. Не ми хареса - играчите подходиха прекалено лековато", каза Моуриньо след двубоя с Базел. 

Конзолният гигант обаче отговори на португалския мениджър чрез английския профил в Twitter, намеквайки че отборът на Моуриньо играе грозен футбол.

"Съжаляваме, Жозе Моуриньо, няма паркирани автобуси на Playstation. Тук сме, за да забавляваме", гласи съобщението.

Логично, феновете на "червените дяволи" буквално полудяха и стотии се заканиха да спрат абонамента си и да сменят конзолата си с конкурентна такава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички