Висша лига: Бърнли изненада Лестър като гост, Уест Хям обърна Лийдс


Висша лига: Бърнли изненада Лестър като гост, Уест Хям обърна Лийдс
Снимка: Getty Images

869 0

Четири мача се изиграха в английската Висша лига от 17:00 ч. българско време!

Евертън 2:0 Норич

"Карамелите" нямаха особени проблеми у дома си и се наложиха с 2:0 над завърналия се в Елита Норич. Головете бяха дело на Таунзденд от дузпа в 29-ата и Дукуре в 77-ата минута!

Лестър 2:2 Бърнли

Джейми Варди си вкара автогол в 12-ата минута, но в 37-ата възстанови равенството. Само три минути по-късно обаче, гостите отново излязоха напред в резултата чрез Гнали Корне. В 85-ата минута Варди отново се разписа, но време за обрат нямаше и така двата отбора си поделиха по една точка.

Лийдс 1:2 Уест Хям

Лийдс и Уест Хям решиха да си поделят точките и завършиха 1:1. Рафиня изведе тима на Марсело Биелса напред в 19-ата минута, но в средата на второто полувреме Жуниор Фирпо си отбеляза автогол и "чуковете" се върнаха в мача. В заключителните секунди Михаил Антонио отбеляза победния гол и донесе важни три точки на Уест Хям!

Уотфорд 1:1 Нюкасъл

"Свраките" излязоха напред в резултата в 23-ата минута с гол на Лонгстаф, но домакините успяха да достигнат до равенството чрез Сар, който се разписа в 72-ата минута!

Още новини от английската Висша лига можете да намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички