ВИДЕО: Уотфорд и Лестър поделиха точките след два страхотни гола


ВИДЕО: Уотфорд и Лестър поделиха точките след два страхотни гола
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

Уотфорд и Лестър завършиха наравно 1:1 в първия двубой от съботната програма на 30-ия кръг в английската Висша лига. Гостите започнаха по-добре мача и контролираха събитията на терена, но рядко достигаха до опасности пред вратата на Бен Фостър.

В края на полувремето „стършелите“ също имаха няколко добри възможности, но на два пъти последна преграда пред гола се оказа стражът на "лисиците“ Каспер Шмайхел. Лестър натисна в края в търсене на победен гол и се добра до попадение след страхотен изстрел на Бен Чилуел, който се отклони от гредата и не остави никакви шансове на Фостър.

Драмата обаче не спря дотук. В петминутното продължение на срещата Крейг Доусън намери топката със задна ножица и изненада Шмайхел за 1:1.

След равенството Лестър остава трети с 54 точки, докато Уотфорд е с точка над зоната на изпадащите. В следващия кръг „лисиците“ приемат у дома Брайтън, докато „стършелите“ гостуват на Бърнли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички