Видео: Трябваше ли да бъде изгонен Диего Коста?


Видео: Трябваше ли да бъде изгонен Диего Коста?

1791 0

Голмайсторът на Челси Диего Коста отново породи скандали. Въпреки че донесe победата на отбора си в двубоя срещу Уест Хям, много хора са на мнение че той трябваше да бъде изгонен.

Натурализираният испанец вече имаше жълт картон, когато в 68-ата минута влезе грубо в краката на стража на Уест Хам Адриан дел Кастийо.

Главният рефер Антъни Тейлър маркира нарушението, но не показа втори жълт картон на Коста, който минута преди края на мача, донесе победата на домакините.

След края на мача мениджърът на "чуковете" Славен Билич беше бесен от съдийското решение да пожали Коста.

"Той вече имаше картон. Гледах повторението в съблекалнята. Влизането на Коща не беше безразсъдно и не мисля, че беше умишлено, но той закъсня и топката вече я нямаше, така че трябваше да получи нов картон, което в случая означаваше червен картон. По-разочарован съм обаче, че получихме този късен гол. Това ме натъжава", заяви Билич.

Колегата му Антонио Конте не беше на същото мнение и защити играча си.

"Диего се опита да постави под напрежение Адриан и спря преди контакта. По тази причина мисля, че реферът взе правилното решение. Познавате Диего, той е пламенен човек, който влага страст във всичко, което прави. Но в тази ситуация реферът взе правилно решение."

Това далеч не е първият случай, в който се дискутира дали съдиите са пожалили Диего Коста. Сами преценете правилно ли е съдийското решение или не.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички