ВИДЕО: Сър Алекс с първи думи след битката за живота си, която проведе


ВИДЕО: Сър Алекс с първи думи след битката за живота си, която проведе
Снимка: Getty Images / Guliver

2459 0

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед - Сър Алекс Фъргюсън, направи обръщение към феновете на отбора, а и тези по цял свят, след като преди повече от месец беше изписан от болницата, в която беше опериран по спешност. Той имаше мозъчен кръвоизлив, но ситуацията беше овладяна незабавно и в момента шотландецът се възстановява в своя дом.

"Здравейте, искам само да кажа няколко думи. Благодаря на всички от медицинския състав, който се погрижи толкова добре за мен. Тяхната грижа за мен е причината, заради които съм тук пред вас. Благодаря от мое име и от името на семейството ми.

Почувствах се много смирен, когато получих съобщенията от различни фенове по цял свят. Всички ми пожелаваха всичко най-хубаво и тези прекрасни пожелания ми подействаха много добре.

Накрая искам да кажа, че ще се върна на стадиона този сезон, за да гледам Манчестър Юнайтед. Междувременно желая всичко най-хубаво на Жозе и момчетата", завърши сър Алекс Фъргюсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички