ВИДЕО: Скандален съдия първо обрече, а после възроди Лестър срещу Уест Хям


ВИДЕО: Скандален съдия първо обрече, а после възроди Лестър срещу Уест Хям

1138 0

Лестър прекъсна серията си от 5 поредни победи, но все пак съумя да не загуби днешния си двубой срещу Уест Хям на "Кинг Пауър Стейдиъм". Двата отбора завършиха при резултат 2:2, след като в главно действащо лице се превърна главния рефер на срещата - Джонатан Мос.

В 18' Джейми Варди вкара 22-ия си гол в шампионата и даде аванс на "лисиците", които почнаха да се отбраняват и задържаха аванса си през първата част.

В 57' обаче дойде първата скандална намеса на рефера. След съприкосновение с Анжело Огбона Варди падна в наказателното поле, но реферът му показа втори жълт картон в срещата за симулация - Лестър останаха с 10 души на терена, а още в следващия двубой няма да могат да разчитат на своя основен реализатор през сезона.

Това обаче не беше достатъчно, след като в 83' Мос отсъди още по-скандална дузпа за Уест Хям. Тя беше реализирана от Анди Керъл, а само 3 минути по-късно Арън Креслел с прекрасен удар направи обрата пълен.

Мос се отчете с още един абсурд в 93', когато не отсъди категорична дузпа за Лестър, но минута по-късно се реваншира, след като Н'Канте се просна на тревата след леко съприкосновения с Керъл. Оказаки беше точен и донесе точката на "лисиците".

„Лисиците“ продължават да са убедителни лидери със 73 точки от 34 мача, а вторият Тотнъм е с 65 пункта и двубой по-малко. „Шпорите“ гостуват на Стоук Сити в понеделник и могат да съкратят изоставането си от върха.

Манчестър Сити е трети с 60 точки от 33 мача, а Арсенал е четвърти с 59 от 32 двубоя и по-късно днес приема Кристъл Палас, като с евентуален успех може да възроди надеждите си за шампионската титла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички