ВИДЕО: Мислите, че Ливърпул е потънал в сълзи? Жестоко грешите!


ВИДЕО: Мислите, че Ливърпул е потънал в сълзи? Жестоко грешите!
Снимка: Guliver/GettyImages

3154 0

Манчестър Сити е новият стар шампион в английската Висша лига. Лудата надпреварата на Острова приключи, след като "гражданите" стигнаха до 14-и пореден успех - постижение, което регистрираха за втора поредна година под ръководството на Хосеп Гуардиола. За Ливърпул остана разочарованието, че историческите 97 точки не стигнаха за титлата. Актив, който щеше да означава злато във всеки един сезон във Висшата лига с изключение на 2 кампании.

Но ако си мислите, че край Мърсисайд властват тягостната обстановка и сълзите, дълбоко грешите. В момента в Ливърпул картината е невероятна. Стотици хиляди фенове на отбора са по улиците и празнуват сякаш са спечелили титлата - сцени, които не могат да се видят дори в Манчестър - градът на отбора, станал шампион преди броени минути.

Към стотиците хиляди души, които останаха извън стадиона за мача с Уулвърхямптън, вече се присъединяват бавно и тези, които влязоха на "Анфийлд". Пеят се песни от малки и големи фенове на тима, а обстановката е буквално настръгваща. Потопете се в атмосферата край Ливърпул със следващите кадри:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички