ВИДЕО: Манчестър Сити удари опашкаря Лестър само с 2:0


ВИДЕО: Манчестър Сити удари опашкаря Лестър само с 2:0

1339 0

Манчестър Сити удари с 2:0 борещия се за оцеляване във Висшата лига отбор на Лестър в мач от 28-ия кръг. Така след домакинския успех "гражданите" продъжават да са на второ място на 5 точки зад лидера Челси, но и с мач повече.

Манчестър Сити стигна лесно до успеха. Първото попадение отбеляза Давид Силва в продължението на първата част. Вторият гол във вратата на гостите падна в 88-ата минута и беше дело на Джеймс Милнър.

Още в началото Вилфрид Бони не успя да открие резултата, след като ударът му с глава беше отразен. В средата на първата част Рияд Марез пък пропусна да се разпише за Лестър. Малко след това обаче инициативата мина изцяло у домакините. Бони на два пъти и Хесус Навас имаха страхотни шансове да отбележат първия гол в мача, но неостаряващият Марк Шварцер направи чудеса от храброст и запази резултата непроменен. Но и той нямаше какво да направи във втората минута на продължението на първата част. Тогава удар на Бони беше изчистен от защитник, при добавката Давид Силва стреля в тялото на австралийския вратар, но при добавката испанецът нямаше как да пропусне - 1:0.

През втората част домакините се хвърлиха да търсят втория успокоителен гол, но пак Бони, Серхио Агуеро на два пъти и Яя Туре не бяха точни. Тази тяхна разконцентрираност можеше да бъде наказана от Рияд Марез в 75-ата минута, но и той не успя да намери целта. Все пак всичко в този мач приключи в 88-ата минута, когато Хесус Навас след страхотен пробив намери Джеймс Милнър и английският национал с прецизен изстрел не остави шансове на Шварцер за 2:0.

 


Manchester City vs Leicester (2-0) Full... by rubin7190

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички