ВИДЕО: Ман Сити разби Реал Мадрид пред 90 000 в Ел Ей


ВИДЕО: Ман Сити разби Реал Мадрид пред 90 000 в Ел Ей
Снимка: Getty Images/Guliver

2973 0

Английският Манчестър Сити постигна повече от категорична победа над европейския клубен първенец Реал Мадрид в мач от приятелския турнир Международна купа на шампионите. "Гражданите" се наложиха с 4:1 над своя съперник в двубой, игран на 90-хилядния стадион "Мемориал Колизеум" в Лос Анджелис.

Играчите на Пеп Гуардиола откриха резултата в 51-ата минута, след като Николас Отаменди бе най-съобразителен в наказателното поле на Реал и с мощен шут от близка дистанция вкара за 1:0. Шест минути по-късно Рахим Стърлинг можеше да удвои, но ударът му премина покрай целта.

Малко след това обаче английският национал поправи мерника си и реализира за 2:0 в 59-ата минута след асистенция на Кевин де Бройне.

Сити продължи да доминира и в 66-ата минута англичаните стигнаха до нов гол - дело на бранителя Джон Стоунс, отново след подаване на Де Бройне. Десет минути преди края 17-годишният испански нападател на "гражданите" Брахим Диас направи победата на своя тим още по-изразителна, реализирайки за 4:0 с мощен шут от границата на наказателното поле.

В заключителните минути все пак Реал стигна до почетно попадение, дело на младия Оскар Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички