ВИДЕО: Челси започна колебливо 2020-а след инкасиран магичен гол


ВИДЕО: Челси започна колебливо 2020-а след инкасиран магичен гол
Снимка: Getty Images/Guliver

1791 0

Отборите на Брайтън и Челси започнаха новата 2020 г. с равенство 1:1 помежду си в двубой от 21-ия кръг на английската Висша лига. В класирането Брайтън е 13-и с 24 точки, а Челси ще остане на четвърта позиция с 36.

Двата отбора си разделиха по едно полувреме, след като през първата част лондончани бяха по-активни и поведоха с гол на своя капитан Сесар Аспиликуета. Испанецът реализира първия гол за новата година и вероятно най-лесния в кариерата си. Той отбеляза с добавка на празна врата след грешка в защитата на Брайтън при изпълнение на ъглов удар в 10-та минута.

След почивката „чайките" заиграха значително по-добре и атакуващо, което доведе до логично изравняване. Иранският национал Алиреза Джаханбакш отново се превърна в герой за своя тим, след като преди три дни вкара при успеха над Борнемут (2:0) дебютния си гол в елита на Англия. Сега 26-годишният нападател се появи като резерва и шест минути преди края на редовното време остави Кепа Арисабалага безпомощен след страхотно изпълнение със задна ножица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички