ВИДЕО: Челси попари Уотфорд с късен обрат


ВИДЕО: Челси попари Уотфорд с късен обрат

1389 0

Челси постигна късна победа над Уотфорд в мач от втори кръг на Висшата лига, игран на "Викъридж Роуд". "Сините" се наложиха с 2:1.

"Стършелите" изненадващо поведоха в 55-ата минута на мача, когато Етиен Капу се разписа с мощен шут от границата на наказателното поле.

Негативният развой на срещата провокира мениджъра на лондончани Антонио Конте да потърси промяна в своя състав. Италианецът пусна в игра новото попълнение Миши Батшуай, както и Сеск Фабрегас. И двете смени дадоха желания резултат, след като първо в 80-ата минута белгийският национал изравни за 1:1 след грешка на вратаря на Уотфорд Аурелио Гомес. Това бе и дебютно попадение на нападателя с екипа на „сините”.

Челси стигна до пълен обрат малко преди края на мача. В 87-ата минута Фабрегас намери Диего Коща зад защитата, нападателят напредна и прати топката между краката на излезлия да го пресрещне вратар на домакините - 2:1.

Лондончани вече имат 6 точки в актива си, докато Уотфорд все още няма победа през сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички