Венгер засипа с похвали Алексис Санчес


Венгер засипа с похвали Алексис Санчес
Снимка: Gulliver/GettyImages

759 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер засипа с похвали Алексис Санчес след успеха на тима му с 3:1 над Кьолн в Лига Европа. Чилиецът вкара едно от попаденията в мача. Наставникът не пропусна да коментира и лошото начало за тима му. 

"Започнахме мача мудно. Играехме на бавни обороти, а освен това бяхме шокирани от ранния гол на съперника. След това най-важното бе да не се паникьосваме и да държим мача под контрол. През втората част смятам, че действахме много по-балансирано и по-добре организирахме атаките си в предни позиции. Промених тактиката на полувремето и през втората част бе само въпрос на време да постигнем своето", заяви французинът.

"Санчес се събуди през второто полувреме. Той все още се бори да си върне най-добрата форма, но Санчес си е Санчес. Той е невероятен футболист. Заиграх с четирима в защита през втората част. Колашинац бе доста полезен с включванията си в предни позиции, но така можех да дръпна Санчес по-напред, докато през първата част той играеше малко по-назад. Когато получи повече подкрепа от Колашинац по фланга, той стана по-опасен", допълни още Венгер.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички