Венгер за офертата към световен шампион: Пълна подигравка!


Венгер за офертата към световен шампион: Пълна подигравка!
Снимка: Getty Images/Guliver

1681 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер даде да се разбере, че няма начин да пусне Лукас Подолски в Интер при условията, които "уж" предлагат от италианския клуб.

Както е известно, световният шампион с Германия е недоволен от липсата на игрови минути в лондонския тим, а Роберто Манчини иска да го привлече в състава си.

Офертата на Интер към момента е само за наем, а договорът на Полди изтича през лятото, което означава Арсенал да го изпусне без трансферна сума.

Това не се харесва на Венгер, който потвърди, че няма оферта към Подолски и нарече трансферните опити на "нерадзурите" подигравка.

"Това е подигравка, в Интер не са сериозни. Това не е сериозно. Само си говорят. Надявам се Подолски да остане при нас", каза Венгер по повод спекулациите, свързващи немския национал с италианците.

"Той е играч на Арсенал и искам да остане. Освен това, той трябва да е професионалист и, независимо къде е и какво прави, трябва да дава най-доброто от себе си, за да защити заплатите, които получава".

Иначе Подолски може и да получи стартов номер при гостуването на Саутхямптън, след като в последния двубой срещу Уест Хям Дани Уелбек получи контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички