Венгер за място в топ 4: Ще се борим докрай, Висшата лига остава приоритет


Венгер за място в топ 4: Ще се борим докрай, Висшата лига остава приоритет
Снимка: Gulliver/GettyImages

981 0

Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер, заяви, че отборът е изпуснал големи шансове в дербито с Тотнъм и е трябвало още след първата част да затворят мача. "Артилеристите" загубиха с 0:1 след гол на Хари Кейн

"Трябваше да приключим мача още до полувремето. Пропуснахме шансове на контраатака, каквито нямаме право да изпускаме на нашето ниво. През втората част в началните ѝ минути можехме да загубим мача с повече от един гол. Бяхме дестабилизирани от тяхното попадение, а те стигнаха до други две-три възможности, които можеха да доведат до гол. Като цяло чувствата са смесени, защото с повече качество във финалния ни пас можехме да спечелим", заяви Венгер след двубоя.

Франзцузинът допълни, че няма никакъв шанс да оставят първенството и да концентрират сили само в Лига Европа."Ще продължим да се борим, докато имаме математически шансза топ 4.. Залогът беше много по-голям извън факта, че това бе дерби. Твърде рано е да говорим за Лига Европа. Манчестър Юнайтед прие този подход през миналата година едва когато достигна полуфиналите. Ние сме далеч от тази фаза. Смятам, че сме длъжни да се борим за връщането си в топ 4. Като цяло разочароваща загуба днес, защото главната цел е да се върнем в Шампионска лига. Приоритет остава Висшата лига".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички