Венгер: Ще пропусна думите на Моуриньо покрай ушите си


Венгер: Ще пропусна думите на Моуриньо покрай ушите си

1381 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова да не се обръща внимание на думите на колегата му в Челси Жозе Моуриньо, който изрази недоумение защо "артилеристите" не участват в надпреварата за титлата във Висшата лига.

Миналата седмица Моуриньо заяви, че на такава работа, като тази на Венгер, би завидял всеки треньор. Жозе се учуди защо при такава стабилност и такива попълнения "топчиите" не се сражават за победа в Премиър лийг.

Венгер на свой ред предпочита да не си отвлича вниманието с подобни забележки и смята, че сезонът далеч не е свършил, за да се бърза с изводите.

"Ако пропусна коментарите му покрай ушите си, ще бъде по-добре. Нека да изчакаме края на сезона. Имаме 48 точки. Нека да видим колко ще бъдат в края на сезона", заяви французинът.

"Предстоят ни важни мачове, а навън сме изиграли два мача повече, отколкото у дома (във Висшата лига), така че нашата игра у дома ще има ключово значение", допълва Венгер, цитиран от "Скай Спортс".

Арсен Венгер призна, че изпитва натиск, най-вече след съкрушителното поражение у дома от Монако в Шампионска лига с 1:3.

"Изпитвам същия натиск, който и останалите треньори. Искам да печеля мачовете си и съм много разочарован, че не успяхме. Въпреки това това е част от играта", каза още той.

"Вярно е, че последните 4 години не успяваме да стигнем до четвъртфинал в Шампионска лига и поради тази причина резултатът от сряда е много разочароващ. В тази вечер всичко бе против нас, и всеки път след подобно нещо всички са срещу теб. Това е част от играта", споделя френският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички