Венгер се терзае: Без Шампионска лига голям играч няма да иде в Арсенал


Венгер се терзае: Без Шампионска лига голям играч няма да иде в Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

3044 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер страда за клуба, въпреки че скоро ще го напусне. Французинът мисли за бъдещето на "артилеристите" и изрази съжалението си за това, че клубът няма да може да привлече големи играчи, тъй като няма да играе в Шампионска лига догодина.

Арсенал в момента е на шесто място, което е достатъчно за участие само в Лига Европа. "Топчиите" изпуснаха шанса си да играят в най-престижния клубен турнир на Стария континент, като спечелят Лига Европа. Английският тим отпадна в полуфиналите от Атлетико (Мадрид).

"Мисля, че сега на Арсенал ще му бъде по-трудно да привлече добри играчи с имена. Разбира се, ще има тези, които са готови да се борят за Арсенал, независимо от това къде играе отборът, но сега на трансферния пазар на клуба ще му бъде по-трудно", заяви Венгер.

Както е известно, в края на сезона специалистът напуска "Емирейтс", където работи 22 години. Раздялата става по желание на ръководството, което не е доволно от липсата на трофеи и недобрата игра на тима в последно време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички