Венгер разтревожи феновете - проговори за бъдещето на Йозил


Венгер разтревожи феновете - проговори за бъдещето на Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

940 0

Френският специалист Арсен Венгер проговори публично за преговорите между Арсенал и Месут Йозил за новия договор на плеймейкъра на "артилеристите". Мениджърът на тима сподели, че разговорите протичат бавно и има нужда от "банка", за да си позволи финансовите изисквания на една от най-големите си звезди.

"Не мисля, че той има нужда от убеждаване. Йозил иска да остане тук. Но ако имате добра банка, обадете ми се", каза Венер шеговито относно преговорите.

ЖОЗЕ МОУРИНЬО ЗАЩИТИ ЕДНА ОТ НАЙ-КРИТИКУВАНИТЕ СИ ЗВЕЗДИ

"Не става въпрос само за пари. Арсенал може да печели титли, разбира се, но трябва да го покажем. Ние сме в Лига с Манчестър Сити, Юнайтед, Ливърпул, Тотнъм, Челси - всички се борят  за титлата и не можеш да обещаеш никому нищо", сподели още Венгер относно желанието на Йозил да бъде убеден, че Арсенал може да печели трофеи.

"Опитваме се да пазим в тайна случващото се по време на преговорите. По някое време ще съобщим какво се случва. Разбира се, че искаме да задържим най-добрите си играчи. Но колкото повече казвам, толкова по-добра става позицията на всеки един играч", допълни още френският треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички