Венгер проговори за бъдещето: Много съм объркан


Венгер проговори за бъдещето: Много съм объркан
Снимка: Gulliver/GettyImages

1305 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е категоричен, че все още не е решил какво да прави след края на сезона. Както е известно, френският ветеран в треньорската професия напуска "Емиратс" след края на сезона, а около бъдещето му има много спекулаци. Част от тях сочат, че той ще стане спортен директор в ПСЖ. Самият той обаче все още не е решил какво да прави.

"В момента съм малко объркан. Трябва да се дистанцирам от тази обстановка за 4/5 седмици преди да взема каквото и да е решение. Трябва да погледна от друга перспектива на случващото се в момента и да анализирам нещата възможно най-обективно, въпреки че няма да е никак лесно. Тогава чак ще реша накъде ще потегля", сподели Венгер пред "Soccer Saturday".

Френският специалист прекара над 2 десетилетия в клуба от северен Лондон, като във визитката му най-ярко личи сезон 2003/04, когато Арсенал стана шампион без да загуби нито един двубой - първият в ерата "Висша лига". В последните години обаче Арсенал се представя в низходяща линия и дори се смята, че Арсен Венгер не е напуснал, а е бил уволнен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички