Венгер отрича Йозил да се е договорил с Барса


Венгер отрича Йозил да се е договорил с Барса
Снимка: Gulliver/GettyImages

809 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер няма информация Месут Йозил да се е договорил за преминаване в Барселона след края на сезона. Действащият контракт на немския национал изтича в края на шампионата, а това означава, че футболистът може да преговаря с други клубове през януари.

Миналата седмица в пресата се появиха информации, че 29-годишният Йозил вече е постигнал споразумение с отбора на Барселона, който вижда в него достъпна алтернатива на Филипе Коутиньо от Ливърпул. Венгер обаче не вярва, че това отговаря на истината.

"Дали Йозил се е договорил с Барселона? Не. По какъв начин мога да контролирам тези спекулации? Всичките тези хора имат агенти, които могат да общуват с който си искат. Това не ги разсейва, тъй като се случва непрекъснато в кариерите им", коментира Венгер. В подобна ситуация е и Алексис Санчес, но Венгер е уверен, че играчите му ще се раздават максимално, докато са в отбора.

"Те са честни с мен и не поставям това под въпрос. Никой не знае какво ще се случи, когато наближи изтичането на контрактите им. Единственото ни безпокойство е свързано с мача в неделя и това е всичко. Когато отборът играе добре, Йозил и Алексис ги хвалят всички, но когато нещата не се получават, тогава те получават повече критиките от останалите", заключи Венгер. Неговият тим утре гостува на Бърнли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички