Венгер: Никой не знае какво ще се случи със Санчес


Венгер: Никой не знае какво ще се случи със Санчес
Снимка: Guliver/GettyImages

832 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че не знае дали звездата на тима Алексис Санчес ще остане в клуба след края на сезона. Чилийският национал, чийто договор с „топчиите“ изтича през лятото, е трансферна цел на Манчестър Сити и според спекулациите той най-вероятно ще премине на Етихад.

„Никой не знае какво ще се случи, така че е трудно да коментирам. Фокусирани сме върху това, което ни предстои в краткосрочен план, а именно следващия ни мач и затова играчите ни да са готови за битка. Няма гаранции за колко време ще остане един футболист в даден клуб, но докато си там трябва да даваш най-доброто, на което си способен“, заяви Венгер след вчерашната победа на неговия тим с 3:2 над Кристъл Палас.

Именно Санчес бе с ключов принос за успеха, реализирайки две от попаденията за своя тим. „Винаги има неяснота около хората, които са с изтичащи договори. Най-добрият начин да покажеш, че си отдаден на настоящия си отбор е именно с подобно представяне“, допълни още френският наставник, който вчера записа своя 810-и мач начело на „топчиите“ във Висшата лига. По този начин той изравни рекорда на легендарния мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички