Венгер: Не обичам да крещя на футболистите си


Венгер: Не обичам да крещя на футболистите си

1167 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че понякога се изкушава да се развика на своите футболисти, но опитва да се контролира през повечето време.

Венгер сподели и част от техниките за мотивация, които използва. Според него, прекалената агресия не води до нищо добро и да викаш на футболистите не е правилният метод.

"Не обичам да крещя на играчите си след мач, защото това може да много да им навреди. Понякога обаче е много трудно.", заяви Венгер и добави: "Повечето от времето наистина се опитвам да се контролирам, защото лицето ми почервенява и си мисля "Вредата е голяма, не я прави по-голяма".

"Понякога можеш да кажеш на някой играч "Ти си виновен, че не успяхме." Но след това се връщаш назад във времето и осъзнаваш, че всъщност това не е било така. Тогава, като мениджър, трябва да му кажеш "Извинявай, не бях прав." По-добре е да говориш, едва когато си сигурен в нещо.", категоричен е мениджърът на Арсенал.

"Артилеристите" приключиха участието си в Шампионската лига, след като бяха елиминирани от френския Монако. Арсенал обаче има всички шансове да се класира за турнира през следващия сезон, тъй като в момента заема третата позиция в английската Висша лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички