Венгер напуска Арсенал, поема националите на Англия?


Венгер напуска Арсенал, поема националите на Англия?

2110 0

От ръководството на Футболната асоциация на Англия ще направят нов опит да убедят мениджъра на Арсенал Арсен Венгер да поеме националния тим на Англия, съобщава The Telegraph.

Както е известно постът е вакантен, след като Сам Алърдайс се оттегли заради корупционен скандал. Припомняме, че изданието публикува видео от среща между Алърдайс и мъже, представящи се за представители на фирма от Далечния Изток. Въпросната среща се е състояла през август, а мъжете са били репортери под прикритие.

Във видеото Алърдайс заявява, че "глупавата" забрана за собствеността на играчи от трети страни може да бъда заобиколена. Селекционерът на Англия допълва, че това не е "никакъв проблем" и че познава агенти, които "го правят през цялото време".

Временно тимът ще бъде воден от Гарет Саутгейт.

Венгер бе основен кандидат за поста и през лятото, след уволнението на Рой Ходжсън, но тогава той отклони офертата за да продължи работата си в Арсенал.

Според информацията сега от Футболната асоциация са готови да оставят Венгер да работи в лондонския клуб до края на сезона.

Ако той приеме, до лятото на 2017 година тимът на Англия временно ще бъде воден от Гарет Саутгейт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички