Венгер: Краят на кариерата ми означава смърт


Венгер: Краят на кариерата ми означава смърт
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1184 0

Феновете на Арсенал трябва да се позамислят, преди да искат уволнението на Арсен Венгер. Защото мениджърът на "топчиите" призна, че за него краят на кариерата му ще е равнозначен на смърт.

"Няма да завърша кариерата си. Това могат да си го позволят младите хора. За възрастните краят на кариерата означава смърт", каза французинът, цитиран от "The Telegraph".

"Аз съм гладен за победи по същия начин, както и при пристигането ми в Арсенал. Сега на плещите ми лежи по-голяма тежест в сравнение с преди 20 години, но жаждата за победи си е същата", допълни Венгер.

"ПОгледнете какъв беше клубът през онези дни и какъв стана сега. В момента на моето идване тук работеха 70 човека, а сега са 700. Една акция на клуба струваше 470 евро, а сега е 21 000 евро. Искам да кажа направо: аз нямам никакви акции", коментира специалистът.

Тази вечер Арсенал играе срещу Манчестър Сити и Венгер обяви, че не се страхува от този мач. "Изпитвам желание и надежда. Ненавиждам да губя. Работя от 34 години и никога не са ми казвали: "Тази неделя пораженито е допустимо". Не можем да си позволим загуба, дори в приятелски мач", категоричен е французинът.

В момента Арсенал заема шесто място в класирането и рискува за първи път под ръководството на Венгер да не финишира в топ 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички