Венгер изби рибата: Не харчим много за играчи, защото трябва да плащаме на чистачките


Венгер изби рибата: Не харчим много за играчи, защото трябва да плащаме на чистачките
Снимка: Getty Images/Guliver

2897 0

 

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер продължава да излиза с все по-любопитни оправдания за това защо клубът не направи нищо особено на трансферния пазар и се подсили само с Гранит Джака.

АРСЕНАЛ И ЛЕСТЪР СПУКАХА ТОПКАТА

"Артилеристите" имат 1 точка от първите два кръга след 3:4 от Ливърпул и 0:0 с Лестър, което допълнително подхрани въпросите към френския специалист за това дали ще има нови класни попълнения до края на месеца.

"Да, близо сме до нещо голямо, но това не е важно. Не е важно да харчиш милиони, а е важно да харчиш за правилните играчи, които ще подсилят отбора. Ще продължим да сме предпазливи и предивдливи, каквито сме били винаги досега.

В един клуб може да е важно да пръскаш милиони, но по-важно е, че ние имаме 600 работници в Арсенал и трябва да им плащаме заплатите в края на месеца. Тогава, ако останат едни 300 милиона за играчи, може да се харчат. Но по-важно е да се плати на тези 600 души", коментира Венгер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички