Венгер: Гнабри ни напусна, защото Байерн го изманипулира


Венгер: Гнабри ни напусна, защото Байерн го изманипулира
Снимка: Getty Images/Guliver

1453 0

Серж Гнабри се намира в невероятна форма. След представянето му срещу Тотнъм в Шампионска лига, когато реализира 4 гола, възникнаха въпроси защо Арсенал е изпуснал такъв талант. Според бившия мениджър на "артилеристите", който бе начело, когато Гнабри бе част от лондонския тим - Арсен Венгер, от Байерн Мюнхен са изманипулирали играча и той затова е напуснал.

"Опитахме се да удължим договора му за дълго време, но мисля, че Байерн успя да го изманипулира скришно, че, ако се присъедини към Вердер Бремен, след това ще бъде привлечен при тях. Той винаги е бил талантливо момче, на което обаче му е липсвало увереност. Ние винаги сме знаели, че притежаваме играч, който може да постигне много" - заяви Венгер.

В последните 9 срещи на Байерн, Гнабри се е разписал 5 пъти, като най-впечатляващ беше вече споменатия двубой срещу Тотнъм, който завърши пагубно за "шпорите" - 2:7. Бързоногото крило на баварците пренесе силната си форма и с националната фланелка на Германия, реализирайки едно попадения срещу Аржентина. Вижте как се разви двубоя между финалната двойка на Мондиал 2014 - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички