Венгер е готов да оглави друг отбор, ако Арсенал му покаже вратата


Венгер е готов да оглави друг отбор, ако Арсенал му покаже вратата
Снимка: Guliver/GettyImages

1421 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е готов да оглави друг клуб, ако се наложи да напусне тима на лондончани през лятото. Неговият контракт е до 2019 г., но почти сигурно ръководителите на "артилеристите" ще се разделят с него, ако Арсенал отново не влезе в Шампионска лига.

Тези дни се понесоха слухове, че бившият треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел е дал принципното си съгласие да стане мениджър на отбора от "Емиратс". В тази връзка 68-годишният Венгер коментира, че няма да сложи край на кариерата си при предсрочна раздяла с Арсенал.

"Разбира се, че бих останал в треньорската професия и след Арсенал, тъй като имам физически сили и желание. Разбирам, че това зависи от моята физическа кондиция и психологическо състояние. Това е решение, което един ден ще ми се наложи да взема. В момента просто искам да бъде колкото може по-успешен за клуба си. Няма как да си начело на клуб от нивото на Арсенал, ако не си посветен напълно на работата и не се жертваш. Това отношение няма да се промени до края на сезона, или до края на моя контракт, ако се получи. Какво ще стане след това не знам", сподели Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички