Венгер: Днес сър Алекс биха го уволнили


Венгер: Днес сър Алекс биха го уволнили

924 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се оплака от треньорската съдба. Според французина сегашните реалности във футбола са такива, че всичко е по-трудно и е невъзможно да се повторят успехите на Алекс Фъргюсън, докато бе начело на Юнайтед.

"Аз съм треньор от повече от 30 години и си върша работата честно и искрено. Живейте седмица с мен и ще видите какво количество работа върша. Арсенал 15 години излиза от групите на Шампионска лига. Покажете ми друг отбор с такива резултати. Такъв просто няма. Имахме възходи и падения, но сме обединени от една цел и в това е нашата сила", коментира френският специалист.

"Реалностите в съвременния футбол са такива, че не е възможно да се получи нов Алекс Фъргюсън. Той просто щеше да бъде уволнен, защото никой нямаше да му даде време да се развива. Обществото нямаше да го чака, то иска да получи всичко наведнъж. Светът нямаше да познава най-успешния треньор в историята на британския футбол", категоричен бе Венгер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички