Венгер беснее: Окс бе разсечен на две, поредна контузия за нас


Венгер беснее: Окс бе разсечен на две, поредна контузия за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

747 0

Френският специалист Арсен Венгер съжали сериозно за контузията, която получи Алекс Окслейд-Чембърлейн по време на сблъсъка с Барселона в Шампионска лига. По време на двубоя английският национал претърпя сблъсък с Хавиер Масчерано, след който получи двойна контузия - в коляното и в глезена. Очаква се той да отсъства от терените между месец и два.

"Това е поредната контузия за нас. Окс беше разсечен на две от Масчерано и това засегна коляното му. Не мисля, че влизането на съперниковия футболист беше злобно и целта му бе контузия. Определено бе много твърдо и физическо, но не изглеждаше злобно.

Да се надяваме на добри новини от тестовете и времето извън терена за него да е две-три седмици, а не шест-седем, но контузията му е доста сериозна", заяви днес Венгер.

Очаква се Тио Уолкът да получи титулярното място на Окс за следващите двубои. В неделя "артилеристите" се изправят срещу Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички