"ВeIN SPORTS": До 48 часа в Юнайтед ще се случи нещо гръмко


"ВeIN SPORTS": До 48 часа в Юнайтед ще се случи нещо гръмко
Снимка: Getty Images/Guliver

2139 0

Сериозни промени предстоят в Манчестър Юнайтед. Това твърди телевизионният канал "beIN SPORTS", според който в понеделник или най-късно във вторник от лагера на "червените дяволи" ще пристигне чутовна новина. От канала се позовават на собственици източници, но не уточняват за какво става дума.

Предвид лошите резултати на тима в последно време, най-очакваното, което може да се случи в клуба, е да бъде уволнен мениджърът Луис ван Гаал.

Английските медии вече разпространиха новината, че холандецът има два мача, за да спаси главата си - двубоите със Стоук Сити и Челси. Според информацията от "beIN SPORTS" обаче шефовете може и да не чакат да минат тези мачове, а още в следващите дни да изгонят специалиста.

Вероятният наследник на Ван Гаал най-вероятно ще бъде уволненият от Челси миналата седмица Жозе Моуриньо, чийто агент, според слуховете, вече преговаря с шефовете на "червените дяволи".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички