Вече пращат Михтарян обратно в Борусия (Д)


Вече пращат Михтарян обратно в Борусия (Д)
Снимка: Guliver/Getty Images

1731 0

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке категорично отрече информациите за евентуалното завръщане в тима на Хенрик Михтарян. Арменският национал напусна Сигнал Идуна Парк през лятото, за да се присъедини към Манчестър Юнайтед за сумата от 26.3 милиона паунда. Въпреки сериозните очаквания към него, в последно време офанзивният полузащитник така и не може да намери място в състава на „червените дяволи”, което провокира и спекулации относно неговото бъдеще.

ЮНАЙТЕД СЕ НАДЯВА МИХТАРЯН ДА НЕ СЕ ЧУПИ ПОВЕЧЕ

„Нямаме намерение да си връщаме Михтарян. Всеки интелигентен футболист трябва да помисли предварително къде и в каква обстановка отива да играе. Когато си на място, където всичко се развива добре за теб, както бе в Дортмунд, тогава е наистина странно да се откажеш от това, особено, след като вече си вложил много работа. В случая с напускането на Михтарян, то това беше изцяло решение на играча”, заяви Вацке, който не пропусна да коментира и агента на футболиста Мино Райола.

„Той е интелигентен, но и безскрупулен. Райола следва определен бизнес модел, за който ние вече бяхме наясно. В случая знаехме какво да очакваме от него, но като цяло той бе коректен към нас”, завърши босът на „жълто-черните”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички