Варди: Преди мач пия Red Bull, портвайн и кафе


Варди: Преди мач пия Red Bull, портвайн и кафе
Снимка: Guliver/Getty Images

4003 0

Звездата на Лестър Джейми Варди разкрива своите ритуали преди мач в нова глава от своята автобиография.

От нея става ясно, че британецът пие твърде много преди мач, но не става дума за вода. Вечер преди двубой Варди пие половин бутилка енергийна напитка, като я разрежда с портвайн, след което си ляга.

В деня на мача нападателят също следва няколко "правила", като тук вече не приема алкохол. Той изпива три кутийки "Red Bull", а след това чаша еспресо.

Това признание леко шокира известни в миналото футболисти.

Джейми Варди - расист, комарджия и пияница?

"Невероятно е, че водещ играч от Висшата лига употребява алкохол преди мач. И този футболист е станал играч на годината? Може би лъже за това? Смятам, че историята на Варди е невероятна, но неговото признание за употреба на алкохол преди мачовете (надявам се да не го прави преди мач на Англия) е безотговорно и непрофесионално", коментира Крис Сътън пред "Daily Mail".

"Арсен Венгер ни караше да пием много течности, това ускорявало възстановяването на мускулите след мач, но с алкохол този процес е много забавен. Ако признанието на Варди е истина, невероятно съм щастлив, че този играч не премина в Арсенал", заяви Мартин Киоун.

В автобиографията си Джейми Варди разкри и защо не премина на "Емирейтс" и как докато е бил контузен е прекарвал времето си в компанията на три литра водка, в опит да избяга от скуката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички