Ван Гаал: Юнайтед може да е последната ми работа


Ван Гаал: Юнайтед може да е последната ми работа
Снимка: Gulliver/ Getty Images

823 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал намекна, че след края на ангажимента си с клуба може да се пенсионира. Той обаче не възнамерява да напуска сега, след лавината от критики по свой адрес.

В последните пет мача в първенството "червените дяволи" успяха да спечелят само една точка и така паднаха до шестото място в таблицата. В предстоящия кръг отборът ще се срещне със Суонзи.

Ван Гаал заяви, че вижда признаци, че отборът му е на верния път. Специалистът намекна, че настоящата му работа може да е последна във футболната му кариера.

"Аз винаги си върша работата. А вие трябва да вършите това, което правите, заяви Ван Гаал пред репортери. - Другите членове на моя щаб често идват при мен и ме питат: "Шефе, мога ли с нещо да ти помогна?". Аз им отвръщам, че те помагат, правейки възможно най-добре това, което трябва да вършат. В такъв случай съм доволен. Същото очаквам и от играчите".

"Това не ми е първият клуб. Може обаче да ми бъде последният, но не е първият клуб, където преживявам тежък период. Не знам ще намалее ли напрежението върху мен, защото неговото възприемане зависи от опита", допълва холандецът.

"Начинът, по който футболистите ми играха под напрежение срещу Челси, беше фантастичен", споделя Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички