Ван Гаал: Трябва да отмъстим на Норич за поражението на "Олд Трафорд"


Ван Гаал: Трябва да отмъстим на Норич за поражението на "Олд Трафорд"
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1045 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че отборът му ще трябва да търси отмъщение срещу Норич в мача от 37-ия кръг на Висшата лига. Двубоят е на 7 май.

"Винаги е много трудно да играеш срещу отбор, който се бори за оцеляване. Това не е предварително извинение. Ние трябва да се справим с Норич. Особено след като в първия кръг те ни победиха на "Олд Трафорд". Сега ние трябва да вземем реванш. Мачът ще бъде тежък, но въпреки това ние трябва да спечелим", заяви холандският наставник.

Ван Гаал коментира и наказанието от 3 мача на полузащитника Маруан Фелайни.

"Когато бе хванат за косата, той реагира както всеки друг човек, така че ние дори не сме подали жалба по този повод. Оставам убеден в това, но съм съгласен, че Фелайни можеше да бъде по-сдържан в този епизод", каза специалистът.

Както е известно, в мача от 36-ия кръг на първенството Манчестър Юнайтед записа равенство с Лестър (1:1). В един момент от мача защитникът на "лисиците" Роберт Хут хвана за косите Фелайни, на което белгиецът отговори с удар с лакът. И двамата футболисти получиха наказание за по 3 мача от Футболната асоциация на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички