Ван Гаал ревна: Ощетени сме с поне 10 дузпи!


Ван Гаал ревна: Ощетени сме с поне 10 дузпи!
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е на мнение, че през настоящия сезон отборът му е не е получил "най-малко 10 дузпи". В хода на сезона много треньори се оплакаха от пристрастията на отделни арбитри към различни отбори и отделни играчи, но това бледнее пред несправедливостите, които реферите демонстрират по отношение на Юнайтед, твърди Ван Гаал.

От 20-те отбора във Висшата лига само "червените дяволи" и Астън Вила не са получили правото да изпълнят дузпа. Според Луис проблемът не е само в това.

"Виждали сте много спорни ситуации в наказателното поле, когато не сме получавали дузпа. Мога да ви дам минимум 10 спорни момента, заради което не съм съгласен с предположението, че създаваме малко опасности пред противниковите врати", заяви холандецът, цитиран от "The Telegraph".

"Изненадан съм, но решенията са на реферите и когато те решат да не дават дузпа, дузпа няма. Никога не обичам да говоря за реферите, защото това е част от играта и не мога да влияя на съдиите, но вие трябва да ги попитате защо ние не получаваме дузпи", категоричен е Ван Гаал.

"В последните мачове ние не успяхме да зарадваме феновете си с много голове. Голът е най-важното нещо, той доставя на фена най-голямо удоволствие. Затова когато не вкарваме достатъчно, привържениците ни не могат да се наслаждават на играта", допълва специалистът.

"Разполагаме с голям брой играчи, които ми е приятно да гледам, затова не твърдя, че не сме достатъчно привлекателни. Въпреки това трябва да бележим повече, особено в сравнение с последните мачове", отбелязва Ван Гаал.

"Ние трябва да подобрим своята организация в атака. Завършващият момент винаги е най-важен, защото в резултата присъстват само головете", завършва холандецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички