Ван Гаал: От момента, в който Моуриньо бе свободен, в Манчестър вече мислеха как да ме изгонят


Ван Гаал: От момента, в който Моуриньо бе свободен, в Манчестър вече мислеха как да ме изгонят
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1684 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал наруши мълчанието си и за първи път проговори за проблемите си на "Олд Трафорд" и защо напусна клуба. Холандецът разкри, че е бил уволнен заради Жозе Моуриньо.

Специалния бе уволнен от Челси през декември след ужасяващ старт на кампанията. Ван Гаал също имаше своите проблеми в Юнайтед и това доведе до смяната на мениджърския пост.

"Напрежението бе огромно, в главата ми стана истинско объркване. Мисля, че всичко бе обмислено. Беше като сценарий на филм. Всичко бе решено още през януари. Моуриньо бе свободен и бе ясно, че на "Олд Трафорд" искат него.

Жена ми ми каза, че държанието към мен от борда се е променило. Жените имат тази интуиция. Те го помирисват. Аз не ѝ повярвах тогава. С Ед Уудбърн си говорихме съвсем нормално, по нищо не личеше, че ще искат да ме махат.

Единственото, което исках, е да дойдат през януари и да ми кажат, че имат план да назначат Моуриньо след края на сезона. Това щеше да е правилно", коментира бившият мениджър на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички