Ван Гаал назначил Ди Джей в Юнайтед, на един от асовете никак не му харесва


Ван Гаал назначил Ди Джей в Юнайтед, на един от асовете никак не му харесва
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1310 0

Луис Ван Гаал има и забавна страна, след като дисциплинираният тактик е оставил традицията някой от играчите да пуска музика за останалите в съблекалнята. Това е Ашли Йънг, който е поел ди-джейската палка от бившия капитан на тима Патрис Евра.

"Аз съм Ди Джеят в нашата съблекалня. Преде време беше Патрис Евра, но когато той беше контузен или не играеше, аз поемах нещата в свои ръце. Спомням си първия ден, в който той не беше на линия и аз казах: Окей, аз поемам нещата, момчета", каза Йънг, който разкри каква музика предпочита Ван Гаал.

Първи трансферен удар за Манчестър Юнайтед

"Когато Ван Гаал влезе в съблекалнята, привика Дарън Флетчър и му каза, че изобщо не му харесва музиката, която пускам. Оттогава насам в съблекалнята се чува само фънки хаус музика или само хаус. Да, наистина, това му харесва", казва с усмивка Йънг.

Един от асовете на тима обаче никак не е доволен от музикалния подбор. Това е вратарят Давид Де Хеа, който се оказа сериозен метъл привърженик.

Луис Ван Гаал се самопохвали заради...

"Има лек конфликт между мен и Давид Де Хеа. Той има луд вкус за музика. Или слуша денс и испанска музика, или хеви метъл, тежки звуци, крясъци и блъскания - откачено, ако трябва да съм честен. Понякога, когато пусне от своята музика, някои си казват: Добрее, време е да се махаме от тук", признава Йънг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички