Ван Гаал намекна за раздяла с Фалкао


Ван Гаал намекна за раздяла с Фалкао

1240 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал намекна за предстояща раздяла с нападателя на тима Радамел Фалкао, който, според него, не се е възползвал от шансовете си.

Феновете често твърдят, че колумбиецът не е успял да доразвие кариерата си на "Олд Трафорд", тъй като Ван Гаал не се доверява на играча, дошъл под наем от Монако. Холандецът обаче отвхърли тези твърдения и заяви, че 29-годишният нападател е имал своите шансове.

Това не е далеч от истината, след като Фалкао изигра 25 мача за Юнайтед, но така и не убеди, че заслужава постоянен договор.

"Фалкао имаше шанс да се установи в този отбор през сезона. На мен той ми харесва, допадна ми и играта му срещу Челси миналата седмица. Лош късмет му попречи да се разпише", коментира Ван Гаал, цитиран от "Manchester Evening News".

"Харесвам Фалкао и като човек, както харесвам и Дани Уелбек и Чичарито - те винаги са професионалисти. Но когато си извън основния състав сезон след сезон, идва време за ново изпитание".

"Ето защо се разделих с Уелбек и Чичарито. И сега трябва да поговоря с Фалкао", каза още наставникът на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички