Ван Гаал: Може би това е началото на една серия от много победи


Ван Гаал: Може би това е началото на една серия от много победи
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1146 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал бе доволен от показаното от неговия тим по време на двубоя с Евертън, завършил с успех за „червените дяволи“. Той изрази надежда, че това е едва началото на серия от много победи.

"Много съм доволен от реакцията на моите футболисти след загубата от Арсенал и аз съм изключително горд, че постигнахме такъв резултат на "Гудисън Парк". Мисля, че бяхме отлични като представяне и може би това е началото на една серия от много, много победи", сподели Ван Гаал след мача.

"Виждам изключително добри индивидуалисти в моя отбор и това ме прави много щастлив. Дава ми и голяма увереност за мачовете срещу ЦСКА Москва и Манчестър Сити", добави още мениджърът.

Ван Гаал сподели, че решението Мемфис Депай да бъде оставен на пейката е на неговия помощник Раян Гигс. "Всъщност Раян ми предложи Мемфис да остане на пейката за цял мач. Аз вярвам все още в момчето, разбира се. Проблемът при младите играчи е, че те не слушат много. Той трябва да се учи още много. Трябва да му дадем време", заяви мениджърът.

"Няма как да знаеш, дали определен футболист ще пасне към отбора преди да го купиш. Ще изчакаме и ще видим. Фалкао и Ди Мария не паснаха и вече не са при нас", добави Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички