Ван Гаал е съсипан и предаден, а причината е изцяло Моуриньо


Ван Гаал е съсипан и предаден, а причината е изцяло Моуриньо

1215 0

Вече бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал е бесен на "приятеля" си Жозе Моуриньо за уволнението от "Олд Трафорд". Холандският специалист се чувства предаден и в никакъв случай ен е очаквал да му бъде забит такъв нож в гърба.

Близък приятел на Ван Гаал е свидетелствал пред вестник "Сън", че бившият треньор на Барселона все още не може да повярва на това, което се е случило, особено след триумфа за Купата на Англия.

Специалния съсипа Ван Гаал още в първия си ден в Юнайтед

"Луис се чувства предаден от начина, по който Жозе пое тима и той бе уволнен. Той не вярваше, че ще бъде уволнен след спечелването на Купата на Англия, а сега осъзна как са се развили нещата с Моуриньо от декември. Луис се чувства като наръган с нож в гърба от Жозе и от клуба", категоричен е приближеният до Ван Гаал.

"Сън" също така допълва, че холандецът е почнал да пише често на Моуриньо, когато е разбрал, че Специалния води преговори зад гърба му. Още тогава отношенията им са претърпели пълен крах.

Той научил за уволнението си и назначението на Моуриньо от жена си, която му съобщила, че "Би Би Си" оповестява новината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички